Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ "ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ"

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ντοκυμαντέρ μας, "Το ραδιόφωνο", που έγινε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του Π.Ι.Κ, "Καταγράφω τη μνήμη", επιλέχθηκε να προβληθεί στο   

 4ο  Φεστιβαλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκυμαντέρ Κύπρου (AEI Festival 2021)



 

Το A.E.I. Film Festival διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό A.E.I. AUDIOVISUAL FORUM.

Το Φεστιβάλ προβάλλει κάθε χρόνο μια αξιόλογη επιλογή από μικρού και μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που έχουν ως θέμα την Αρχαιολογία, την Εθνογραφία και την Ιστορία. Περιλαμβάνει τρία Τμήματα: Το Εθνικό, το Διεθνές και το Τμήμα Cineκπαιδευση. Στις δράσεις του Φεστιβάλ, εκτός από τις προβολές, συγκαταλέγονται ενδιαφέρουσες διαλέξεις, παρουσιάσεις, φωτογραφικές εκθέσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που εντάσσονται στο τρίπτυχο Αρχαιολογία, Εθνογραφία, Ιστορία.

Το Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα υψηλής ποιότητας κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Κύπρο.

Οι προβολές θα γίνουν το Σαββατο 13 και Κυριακή 14/11/2021 στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, δίπλα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Στο ντοκυμαντέρ συμμετέχουν οι μαθητές της Δ2 2019-2020, δηλ οι φετινοί μαθητές της ΣΤ2. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ